Nog een paar maanden…..

Nog een paar maanden….

Welkom bij alweer ons tweede wijnbericht van 2021. Deze keer staan de Duitse winterwijnen centraal.

Dry january is al bijna weer ten einde. Niet dat we daar veel van hebben gemerkt. Normaalgesproken is dit de maand om na de drukke decembermaand eens goed op te ruimen en orde op zaken te stellen wat betreft voorraad en assortiment. Dit jaar ging de verkoop echter onverminderd door en ontstonden er behoorlijk wat lege schappen in ons wijnpakhuis. Inmiddels is de voorraad weer voor een groot deel aangevuld en zijn we bezig met een aantal nieuwe wijnboeren. Hierover in ons volgende wijnbericht meer. Een zichtbare trend op dit moment is dat de vraag naar de wat luxere wijnen toeneemt. Deze verschuiving geeft aan dat we onszelf wat meer verwennen nu we thuis zitten. Wijn in het wat hogere segment geeft zo veel meer drinkplezier! Gelukkig zijn er steeds meer mensen die dit ontdekken.

Winterrood en winterwit

Hoewel we tijdens ons ‘huisarrest’ snakken naar wat aangenamer weer, moeten we het voorlopig nog met de winter doen. En als ik de berichten moet geloven schijnt er ook nog een koude periode aan te komen. Speciaal voor deze maanden hebben we twee prachtige pakketten samen gesteld met mooie volle witte wijnen en stevige rode wijnen. De enige uitzondering zijn de wijnen van Dr. Wagner uit de Saar. Deze zijn een stuk lichter, maar zo speciaal dat je ze eigenlijk altijd kunt drinken.

Groot Warm Winter Pakket

Eigenzinnige riesling, volle chardonnay, zwoele dornfelder, houtgerijpte st Laurent en een prachtige blend van cabernet sauvignon, merlot en spätburgunder doen je het thuiszitten vergeten. Een heerlijk pakket om deze laatste wintermaanden van te genieten en langzaam naar het voorjaar toe te leven

(Klik op de onderstaande link of foto voor meer informatie)

Groot Warm Winter Pakket  van €131,20 voor €119,90 (gratis verzending)

Vind je 12 flessen teveel? Ga dan voor ons Klein Warm Winter Pakket nu voor 59,95

 

Luxe Winter Pakket

Een prachtig pakket met zes paradepaardjes van gerenommeerde ‘Winzer’ uit Duitsland. Zes verschillende druivenrassen van vijf verschillende top producenten! Ideale wijnen om deze winter van te genieten. (Klik op de onderstaande link of foto voor meer informatie)

Luxe Winter Pakket van €127,85 voor €119,90 (gratis verzending)

Boek nu voor de laatste plaatsen

In ons vorige bericht boden we een virtuele wijnreis aan. Deze is nagenoeg volgeboekt. Er zijn slechts nog enkele last minutes beschikbaar. Klik snel op de link om te boeken! 

Virtuele wijnreis pakket

Virtuele wijnreis pakket  van € 61,80 voor €57,40

 

Wijnboer van de maand

Het bio wijnpakket van onze wijnboer van de maand, Forster, is erg gewild. Heb je ondertussen jouw favoriete wijn van Forster ontdekt? Tot 8 februari zijn alle wijnen van Forster nog met 10% korting te bestellen zolang de voorraad strekt. Klik op de link of de foto voor alle wijnen van Forster.

https://doktermaler.com/?s=forster&post_type=product