Duitse wijn op z’n paasbest

Een feestelijke pasen

Oorlog, stijgende energie prijzen en grote onzekerheid. Nu de hele wereld staat op z’n kop staat, zou je haast vergeten dat het over een goede week al Pasen is. Ondanks alle ellende kunnen we dit jaar de paasdagen zonder restricties vieren. Een feestelijke paasbrunch of -diner kan eindelijk weer worden genoten met een groter gezelschap. Een klein lichtpuntje in donkere tijden dus. Speciaal voor deze Pasen hebben we daarom twee mooie pakketten samengesteld met wijnen die uitstekend bij dit seizoen passen. Van heerlijke frisse bubbels en lentewijnen tot mooi soepel rood en als afsluiter, het visitekaartje van wijnland Duitsland, dessertwijn.

 

Maak van deze Pasen een feestje en bestel één van onze paaspakketten.

Feestelijk Paaswijn Pakket    van €69,50 voor €65,95   (Klik op de link voor meer informatie)

Vul je bestelling aan tot €95,- en betaal geen verzendkosten

Premium Paaswijn Pakket  van €132,20 voor €124,95  ( Klik op de link voor meer informatie)


Grüner silvaner, een heerlijke lentewijn

Al een aantal jaar is de Grüner Silvaner van Brüder dr. Becker steevast vertegenwoordigd in ons assortiment. En dat is niet voor niets. Ieder jaar wanneer de lente zich aandient staan we weer versteld van deze heerlijke frisse Frühlingswein. Licht stuivend in het glas, zachte zuren, wat groene tonen en in de afdronk een aangenaam bittertje. Een prachtige begeleider voor allerhande aspergegerechten, salades en witvis. Daarnaast is dit ook nog eens een 100% bio-dynamische wijn.

De nieuwste jaargang is net afgevuld staat inmiddels in ons magazijn. Proef ook de lente met de Brüder dr. Becker Grüner Silvaner 2021   nu voor € 9,45