Herkansing

Welkom bij dit, wegens omstandigheden, extra ingelaste wijnbericht.


In de herkansing

Angstvallig stil bleef het toen we zaterdag onze wijnbericht hadden verstuurd. Normaalgesproken kunnen we na het versturen van een wijnbericht meteen in de benen om pakketten in te pakken. Wat wel opviel was het aantal geïnteresseerden voor onze wijnreis in het voorjaar 2024, maar bestellingen…….. ho maar. Dan ga je je afvragen, hoe kan dat nou? Ligt het aan de aanbieding of het tijdstip van versturen?

Wat bleek, onze webwinkel was gecrasht en het was niet meer mogelijk om te bestellen. Erg frustrerend, het voelt alsof je de sleutel van de deur van je winkel kwijt bent terwijl de klanten buiten staan te wachten. Het probleem was gelukkig de volgende dag alweer opgelost en er kan weer gewoon besteld worden. Daarom toch maar even deze herkansing voor degenen die voor de dichte winkeldeur hebben gestaan.


Herfstwijn Pakket

Wat is er vandaag lekkerder dan vanavond op de bank, de gordijnen dicht om de regen buiten te sluiten, de kachel aan en een lekkere film kijken. En als de regen stopt laarzen aan en lekker naar het bos. Prachtige kleuren, aardse geuren van paddestoelen en natte bladeren. Heerlijk is dat. Pompoensoep, stamppot, paddestoelen, volle rijpe geuren, smaken en kleuren. Hier passen ook volle rijpere wijnen bij. We hebben een prachtig herfstpakket samengesteld waarin volle witte wijnen en rode wijnen, sommige houtgerijpt, andere iets aards. Wijnen uit verschillende Weinabaugebiete, met elk hun eigen stijl en karakteristiek. Van harte aanbevolen.

Herfstwijn Pakket Van €134,35 voor €119,90


Primerus, de eerste wijn van 2023

Bij deze wil ik ook nog even van de gelegenheid gebruik maken om jullie de eerste wijn van 2023 voor te stellen. Uit Beaujolais kennen we allemaal natuurlijk de Beaujolais primeur, een jonge fruitige wijn net na de oogst gebotteld. Bij Weingut Bretz in Rheinhessen doen ze dat met Dornfelder. Het resultaat is een soepele, zeer fruitige wijn, laag in de alcohol met een heerlijk vol en romig mondgevoel. Geen complexe wijn maar heerlijk bij mooie pastagerechten of gewoon lekker op de bank.

Bretz Primerus 2023  de eerste wijn uit 2023! Nu voor €9,35  (vanaf 6 flessen €8,95)