4.8

Onze selectie - ga met ons op avontuur

  Wijntip Onno Kleyn in Volkskrant
  Licht kruidig, bloemig, vol
  Geweldige prijs/kwaliteit
11,50
  WINNAAR PERSWIJN 2022!
  Complexe wijn uit Baden
  Zeer aanbevolen
30,85
Bio
  Wijntip van Cees van Casteren
  Een 9 van Harold Hamersma
  Eervolle vermelding Perswijn
14,45
Bio/Vegan
  Heerlijke biologische rode wijn
  Jonge talentvolle wijnboer
  Wijntip Telegraaf
12,50

Blijf op de hoogte van onze acties en nieuws op wijngebied
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een mooie fles Apotheke Dessertwijn t.w.v. 12,90 euro bij uw eerste bestelling

Vul hier uw emailadres in

Wij zijn DokterMaler

Wij zijn Mark Braad en Jaap Brenninkmeijer. Steeds op zoek naar nieuwe wijnen met een voorliefde voor Duitsland. Die passie heeft ons uiteindelijk gebracht tot de oprichting van Dokter Maler. Duitse wijn is hip en hot! Door enorme kwalilteitsverbetering en klimaatverandering is Duitsland op dit moment misschien wel het spannendste wijnland van Europa.

Wijnen uit noordelijke streken: slanke frisse witte wijnen en elegante fluweelzachte rode wijnen. Vaak met wat minder alcohol.

Riesling wordt de koning der druiven genoemd en is een van de weinige witte wijnen met een goed bewaarpotentieel. Goede spätburgunder, de Duitse naam voor pinot noir, doet niet onder voor goede bourgogne. Maar ook van silvaner, weissburgunder (pinot blanc), grauburgunder (pinot gris) en Müller-Thurgau worden heerlijke witte wijnen gemaakt. Hetzelfde geldt ook voor de rode druivenrassen dornfelder, st. Laurent en schwarzriesling.

Wij richten ons op wijnen van hoge kwaliteit van kleine wijnmakers, liefst biologisch. Alle wijnen importeren we zelf.