Nieuwsbrief DokterMaler

Welkom bij de nieuwsbrief van DokterMaler. 

In deze nieuwsbrief hebben we aandacht voor de vernieuwde quarantaine-pakketten, een opnieuw toegevoegde oude bekende wijn en onze laatste rosé van wijnjaar 2019

Verzachtende omstandigheden

Na de laatste persconferentie zitten we weer in hetzelfde schuitje als in het voorjaar. Ik hou mijn hart vast voor alle mensen werkzaam in de horeca en wens ze heel veel sterkte in deze surrealistische tijd. Laten we hopen dat de maatregelen snel hun vruchten afwerpen en dat we snel van deze ellende af zijn. Geen feestjes, niet uit eten of naar het theater. Op deze manier gaat de jus er wel vanaf. Wat ons rest is het onszelf thuis maar zo aangenaam mogelijk te maken. We hebben daarom als DokterMaler onze ‘quarantainepakketten in aangepaste vorm weer van stal gehaald met als doel deze barre tijden enigszins te verzachten met een mooi glas wijn.

Quarantaine pakket riesling

Een mooi overzicht van verschillende stijlen riesling uit Franken, Nahe, Rheingau, Moezel en Pfalz. Van slank en filigraan tot vol en krachtig waarbij het eigen karakter van ieder Weinanbaugebiet duidelijk tot zijn recht komt.  

Nu voor € 63,40 ( excl €5,80 verzending)

 

Quarantaine Pakket 1 Prachtige staalkaart van Duitse wijn. Negen druivensoorten, zeven wijngebieden, acht “Weingüter”. 

Nu voor € 123.50 ( gratis verzending )

 

Rosé op verzoek.

We hebben nog nooit zoveel rosé verkocht als in 2020 . Met name de 3 rosé varianten van “VDP Weingut” Wachtstetter waren niet aan te slepen. Halverwege september hebben we besloten om de rosé te laten uitlopen om zo plaats te maken voor de herfstwijnen. Deze actie werd ons niet in dank afgenomen. Regelmatig kregen de vraag wanneer die heerlijke rosé weer verkrijgbaar zou zijn. Uiteindelijk zijn we gezwicht en hebben we bij Wachtstetter de laatste flessen Wachtstetter Muskattrollinger rosé trocken VDP Gutswein 2019 en Wachtstetter Secco rosé, Perlwein kunnen bemachtigen. Het aantal is beperkt dus wacht niet te lang met bestellen. De eerste dozen zijn al weer weg.

Wachtstetter Secco rosé, Perlwein             ( Nu voor €8,95)

Wachtstetter Muskattrollinger rosé trocken VDP Gutswein 2019     ( Nu voor €8,95 )

Terug van weggeweest.

Van onze bevriende winzer Hans Müller en Lotte Pfeffer van Brüder dr. Becker verkopen we al sinds onze oprichting hun fantastische Brüder dr. Becker Spätburgunder trocken, VDP Gutswein 2018, bio. Het eerste jaar hebben we ook hun Brüder dr. Becker, Grüner Silvaner, 2017 in ons assortiment gehad. Met het toevoegen van nieuwe winzer en wijnen is deze wijn uiteindelijk buiten de boot gevallen. Vorige maand zat deze wijn weer in één van de te  proeven pakketten en we waren meteen weer verkocht. Een fantastisch strakke minerale silvaner. Appel een klein bittertje, limoen en vooral de groene tonen maken deze wijn tot een feest in het glas.Deze wijn heeft een geweldige prijs /kwaliteit verhouding en is ook nog eens 100% biologisch dynamisch en draagt het demeter label.

 

Lotte Pfeffer en Hans Müller van Brüder dr Becker

Brüder dr. Becker, Grüner Silvaner, 2019           ( Nu voor € 8,95 )

Je kunt natuurlijk ook je eigen pakket samenstellen. Vanaf € 90 betaal je geen verzendkosten en binnen postcodegebied 71 bezorgen we gratis.