Nieuwsbrief DokterMaler Juni 2020

Welkom bij onze nieuwsbrief. Deze keer besteden we aandacht aan onze derde verjaardag met een daarbij, in onze ogen, prachtige actie en natuurlijk de nieuwste zomerwijnen uit 2019

De factor R

Op 13 juni bestaat DokterMaler drie jaar. Na onze officiële aftrap in april 2018 hebben we langzamerhand landelijk de nodige bekendheid verworven. Recensies in diverse kranten en vakbladen hebben er toe geleid dat veel wijnliefhebbers uit het hele land DokterMaler hebben weten te vinden. Wat als een uit de hand gegroeide hobby begon, begint steeds serieuzere vormen aan te nemen.

De laatste maanden is er veel gesproken over de factor R. De mate van overdracht van het coronavirus moest minder dan 1 worden. Wij als DokterMaler zouden graag willen dat onze factor R juist een stijgende lijn zou laten zien. Vertel daarom zoveel mogelijk wijnvrienden over DokterMaler en vraag ,als zij een bestelling plaatsen, jouw naam en emailadres te vermelden in het vakje opmerkingen. Je krijgt dan bij je volgende bestelling een prachtige fles Bürgerspital Silvaner Sekt Brut 2016 ter waarde van €17,35 cadeau! Een feestelijke wijn om samen met je wijnvrienden van te genieten.

(*Deze actie is alleen geldig bij bestellingen boven € 50,–)


Zomerwijnen

Dit jaar is alles anders. Zo ook de presentatie van de nieuwe wijnen. Normaal gesproken gebeurt dit op beurzen als prowein of tijdens werkbezoeken aan diverse wijnboeren. Deze keer hebben we veel wijnen van de nieuwe jaargang opgestuurd gekregen en thuis geproefd en beoordeeld. Hiervan hebben we een mooie selectie gemaakt en gebundeld in het Zomerwijn pakket. Twaalf flessen perfecte zomerwijnen van de nieuwste jaargang om heerlijk thuis van te genieten. ( klik op de foto of de link om te bestellen )

Zomerwijn pakket

Van €106,10 voor € 99,90 !

2 flessen Brüder dr. Becker Spätburgunder trocken, VDP Gutswein 2018, bio

2 flessen Wachtstetter Muskattrollinger trocken rosé 2019

2 flessen Forster Spätburgunder rosé bio 2019

2 flessen Scheu Scheurebe 2019

2 flessen Bretz Fleurant cuvée trocken 2019

2 flessen Scheu Grauer Burgunder 2019


Aspergewijn

Het aspergeseizoen loopt nog tot 21 juni. Tot die tijd kun je nog gebruik maken van onze asperge pakketten met mooie kortingen. Dit jaar de meest verkochte wijnpakketten van DokterMaler!

Aspergepakket


Luxe Aspergepakket