Nieuwsbrief DokterMaler maart 2020

Welkom bij onze nieuwsbrief van maart 2020,

In deze nieuwsbrief het verslag van de Perswijnproeverij met Dokter Maler, de bezorging van online bestellingen en natuurlijk onze mooie voorjaarsaanbieding

Voorjaarsaanbieding

Ondanks de ellende waar we nu met ons allen in zitten en wat nog komen gaat moeten we natuurlijk niet vergeten om van tijd tot tijd te genieten. Met het voorjaar in aantocht hebben wij een prachtige selectie gemaakt van wijnen die naadloos aansluiten bij dit jaargetijden de daarbij passende gerechten.

Een strakke riesling uit de Nahe. Een speelse kruidige spätburgunder. Een lichtvoetige fruitige portugieser. De aspergewijn uit de Franken. Een fijnbesnaarde complexe weissburgunder. Een kruidige VDP grauburgunder. Kortom een prachtig pakket om van het komende voorjaar te genieten!

Nu 12 ( 6×2 ) flessen  van €117,70 voor € 105,95

Klik hier om te bestellen.    Voorjaars aanbieding

 

Nu de leveringen aan de horeca zijn weggevallen geven wij 10 % korting op alle onderstaande voorjaarswijnen. Je kunt dus ook zelf je pakket samenstellen.                                                               (  klik op de wijn voor de beschrijving )

 

 

Perswijnproeverij

 

In februari waren wij eregast bij de proeverij voor de rubriek ” aan Tafel ” van ‘s lands grootste wijnvakblad perswijn.Het thema was spätburgunder en frühburgunder. Een geweldige eer en ervaring voor ons als jong wijnbedrijf en natuurlijk ook een geweldige promotie!

 

 

Perswijn maart 2020: Aan Tafel met Dokter Maler

Perswijn: Aan tafel met Dokter Maler. Het videoverslag

 

 

 

 

 

 

Bezorging wijnpakketten, 

Ondanks alle ellende en rampspoed die momenteel over ons heen komt gaat de bezorging van de wijnpakketten onverminderd door. Wel heeft onze partner Vinologix/DPD de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen in verband met het corona virus zodat de pakketten veilig worden bezorgd. Het kan zijn dat door de enorme drukte bij de bezorgdienst het pakket iets later dan gewoonlijk bezorgd wordt. Je hoeft in ieder geval de deur niet uit.

Nieuwe wijnen

Ieder jaar is de maand maart erg belangrijk voor ons voor het samenstellen van ons nieuwe assortiment voor het komende jaar. Een goed moment hiervoor is Prowein, de grootste en belangrijkste beurs binnen ons vakgebied.We treffen hier veel van onze Winzer en kunnen meteen de nieuwe jaargang proeven. Dit jaar gooit corona echter roet in het eten. Prowein met meer dan 60000 bezoekers uit de hele wereld is heel begrijpelijk afgelast. Ons geplande werkbezoek aan Baden in maart kan helaas om dezelfde reden niet doorgaan. Om toch tot een mooie selectie wijnen te komen krijgen we van veel wijnboeren proefflessen toegestuurd. Thuis proeven dan maar. Om deze reden zal het nog enige tijd duren voordat we onze nieuwe wijnen kunnen presenteren.