Nieuwsbrief vaderdag

Vaderdag

Na ons moederdagwijnpakket van een maand geleden, willen we natuurlijk alle wijnminnende papa’s niet te kort doen. Ook voor deze gelegenheid hebben we een mooi pakket in de aanbieding. Zes verschillende druivensoorten in wit, rood en rosé. Dus interessant voor de avontuurlijke wijnliefhebber. Stuk voor stuk mooie wijnen voor bij de BBQ. Wil je liever één of twee luxere flessen cadeau doen? Dat kan. We hebben de collectie van Meyer Näkel uitgebreid en tevens is de Blaufränkisch 2018 van Bürgerspital net binnen. Stuk voor stuk topwijnen van gerenoveerde VDP wijngoederen. Vooral de Blaufränkisch 2018 is goddelijk bij lamsrack of een mooie kruidige steak.

Vaderdagpakket van €62,45 voor € 56,– ( excl 5,80 verzendkosten )

Klik op de link of foto om te bestellen

Scheu Weissburgunder Schweigen trocken Kalkstein 2019

Scheu Scheurebe 2019

Bretz St. Laurent trocken 2015

Louis Klein, Schwarzriesling trocken, 2017, bio

Wachtstetter Rosé trocken VDP Gutswein 2019

Louis Klein, Spätburgunder Weissherbst trocken 2019, bio

Premium wijnen

Meyer Näkel uit de Ahr is één van de meest gerenomeerde wijnhuizen in Duitsland. In dit piepkleine rode wijn-paradijs worden door inmiddels de dochters van Werner Näkel prachtige spätburgunders gemaakt die al jaren tot de top van de wereld behoren. Wij zijn dan ook supertrots om een beroemd wijnhuis als dit in ons portfolio te mogen hebben. We hebben vorige week een drietal wijnen van Meyer Näkel aan onze collectie toegevoegd. Geweldige wijnen als geschenk maar vooral ook om bij een mooie maaltijd van te genieten. ( Klik op de afbeelding of de link voor meer info )

Meyer-Näkel

 

Een ander juweeltje is de nieuwste jaargang van de Blaufränkisch van Bürgerspital uit Würzburg. In 2017 was deze wijn wat hoekiger en zat iets hoger in zijn zuren. Persoonlijk vond ik deze jaargang wat minder interessant dan de 2015 en 2016. Het blijft natuurlijk een natuurproduct  De wijn uit 2018 is net gebotteld en pas sinds vorige week op de markt en kan in mijn ogen wedijveren met de ’15 en ’16. Een fantastische begeleider bij lamsvlees, eend en ook een mooie gekruide steak kan hij met gemak aan. Kortom een geweldig vaderdagscadeau!    ( Klik op de onderstaande link voor meer info )

Bürgerspital Würzburger Stein Blaufränkisch VDP Erste Lage 2018

 

De factor R actie

In de vorige nieuwsbrief hebben we de actie geïntroduceerd om onze reproduktie factor te verhogen. Dit bleek een groot succes en we overwegen om hier een permanente actie van te maken. Dus, ben je tevreden over onze wijnen en service, vertel het een vriend(in) of bekende. Als diegene besteld en jouw naam en emailadres vermeld bij zijn of haar bestelling krijg je een prachtige fles Bürgerspital Silvaner Sekt Brut 2016 ter waarde van €17,35 cadeau bij je volgende bestelling.

  • (deze actie geldt alleen bij bestellingen vanaf €50,–)