Profiteer nu nog van 10% korting op alle Bürgerspital bocksbeutels

De Bocksbeutel van Bürgerspital

Het wereldberoemde weingut “Bürgerspital” staat bekend om zijn fantastische wijnen in de bocksbeutel. En de maand november zijn deze ook nog eens 10% voordeliger. Dus heb je nog een week de tijd om deze heerlijke wijnen uit Würzburg in te slaan voor de decembermaand. Deze actie geldt zowel voor ortswein, 1e lage en de Grosse Gewächse.

Bürgerspital is het geboortehuis van de bocksbeutel. In 1728 heeft het stadsbestuur besloten dat de wijnen van de Würzburger Stein, de beste wijngaard van Würzburg, moesten worden gebotteld in de speciale buikflessen. Op deze manier was de echte “Steinwein” te herkennen. Er was in die tijd namelijk veel slechte wijn in omloop van andere wijngaarden die hun wijn ook steinwein noemden. Dit werd gedaan omdat de wijnen van de Würzburger Stein toen al mateloos populair waren. Een stukje marketing uit de late middeleeuwen dus. Over de naam doen verschillende verhalen de ronde. Er wordt gezegd dat deze is afgeleid van de vorm van het scrotum van een ram (bock). Een andere theorie is dat het komt van het woord booksbüdel. Dit was een kleine zak om in het bijzonder gebeds- en zangboeken te beschermen. 

Bürgerspital heeft dit jaar in het Duitse blad Vinum een 4e ster toegekend gekregen. Dit houdt in dat ze behoren tot de absolute top van Duitsland. Ook zijn ze uitgeroepen tot riesling- en silvanerweingut van het jaar.

Klik op de onderstaande link of foto en vindt jouw favoriete bocksbeutelwijn en stel je eigen pakket samen.

Aanbiedingen

Ook kun je vrienden familie en relaties verrassen met een prachtige geschenkdoos gevuld met deze heerlijke wijn. Ook leuk als schoencadeau. Wij versturen deze dan voor je in een veilige verzenddoos met desgewenst een persoonlijke boodschap of een kaartje. Een origineel cadeau dat door de heerlijke wijn en de vorm van de fles twee keer indruk maakt. Beschikbaar voor één, twee of drie flessen.

.

Bocksbeutel cadeauverpakking 1 fles   Bocksbeutel cadeauverpakking 2 flessen   Bocksbeutel cadeauverpakking 3 flessen

Wilt u meerdere pakketten versturen of heeft u vragen? Laat het ons dan weten op of telefonisch op 0655704568