Dokter Maler is jarig en trakteert!

Welkom bij ons wijnbericht.

Deze keer aandacht voor onze aanstaande verjaardag en een mooie traktatie. Verder nog één keer een mooie wijnsuggestie bij asperges.


DokterMaler, al ruim 25 jaar passie voor Duitse wijn.

Na twintig jaar als liefhebbers de Duitse wijngebieden te hebben verkend, zijn we in 2017 uiteindelijk officieel gestart met DokterMaler. Dit was niet zonder succes. Door innovatie, het hoge opleidingsniveau en de klimaatverandering is de kwaliteit van Duitse wijn de laatste jaren enorm toegenomen. Op dit succes zijn wij dankbaar meegelift. Landelijk gezien hebben we, mede door ons ruime assortiment en kwaliteit, inmiddels een goede naam opgebouwd. Hier zijn wij, maar ook onze wijnboeren, erg trots op.

Op zondag 1 juni bestaan we officieel 7 jaar en om iedereen te bedanken voor het vertrouwen, trakteren we graag al onze klanten op een, voor ons, heel speciale wijn. De wijn waar het voor ons allemaal mee begon. 

Gratis bij iedere bestelling vanaf 6 flessen!

Wij voegen als traktatie bij iedere bestelling van af zes flessen (ongeacht welke) een gratis fles Emil Franz toe!   Zum Wohl!

(geldig t/m 7 juli en zolang de voorraad strekt)


Schlör, basiswijn van topniveau.

“In der Beschränkung zeigt zich erst der Meister”, is een citaat van Goethe en is in onze ogen volledig van toepassing op de wijnen van Konrad Schlör. Weingut Schlör uit Baden is één van de beste producenten van Duitsland. Vooral zijn wijnen van schwarzriesling en spätburgunder behoren tot de absolute top. Van uitzonderlijke kwaliteit zijn echter ook zijn  basiswijnen, de Cuvée S en de Cuvée M

Deze twee wijnen zijn onze laatste aanbevelingen bij asperges voor dit aspergeseizoen. Ze behoren tot onze persoonlijke favorieten in deze prijsklasse. De witte cuvee S is een prachtige begeleider bij aspergesalade of asperges met witvis. De rode cuvée M is daarentegen weer prachtig bij asperges in combinatie met bijvoorbeeld lamsrack of entrecote.

Wijnpakket Schlör basis    nu van €69,15 voor €63,75