Roodgloeiend en weer een nummer 1!

Roodgloeiend en op de eerste plek in de Telegraaf

Wat moet een serieuze wijnhandelaar met glühwein kun je je afvragen. Rotglühend en Weiss Glühend zijn de glühweinen van Forster. Natuurlijk bio/vegan en in tegenstelling tot de glühweinen die je koopt in de supermarkt gemaakt van een goede basiswijn. De witte Weissglühend wordt gemaakt van de rivaner, hét witte succesnummer van de afgelopen zomer. De rode glühwein wordt gemaakt van regent en dornfelder. Hierdoor krijgt de wijn kracht en diepte. Daarbij is witte glühwein niet iets wat je alle dagen tegenkomt. Wat ons betreft zijn beide wijnen goed gelukt! Lekker op een koude winterdag.

We hebben een aanbieding gemaakt van één fles rood en één fles witte Forster Glühwein voor 15 euro. Leuk om eens te proberen. Klik op de link om te bestellen  Roodgloeiend en gloeiend wit Forster bio/vegan Glühwein pakket

 

Wij zijn trots op weer een eerste plaats: Op 1. in de Telegraaf: Dr. Wagner Ockfener Bockstein Spätlese 2019

Dr. Wagner Ockfener Bockstein Spätlese 2019 eindigt op de eerste plek van de Winterwijntest in de Telegraaf van 30 oktober 2021 bij de categorie zoete Spätlese. Klik op de link om deze prachtige spätlese te bestellen voor 19,55 euro.

Dr. Wagner Ockfener Bockstein Riesling Spätlese VDP Grosse Lage 2019 Fruchtsüß

Er zijn nog een bepekt aantal flessen van de jaargang 2019 voorradig.

ps. Er ging gisteren iets fout met de verzending van dit wijnbericht. Het is mogelijk dat enkelen van jullie het wijnbericht dubbel ontvangen. Excuus daarvoor.