Reminder

Proeven tussen de schappen,

In ons vorige bericht was er al een aankondiging van onze inloop-proeverij aanstaande zaterdag. Het thema is voorjaar, en ondanks het belabberde weer gaan we toch proberen het voorjaarsgevoel naar boven te laten komen met een aantal heerlijke frisse en smaakvolle lente en zomerwijnen. Schroom niet en kom gerust langs en geniet in een ongedwongen sfeer van een aantal nieuwe en bekende pareltjes uit ons ruime assortiment. Stel je er geen gelikt proeflokaal bij voor, maar een oude schilders-werkplaats waar de kwasten, potjes verf en ladders plaats hebben gemaakt voor wijn, veel wijn!

De deur is open vanaf twee uur en neem vooral je wijnminnenden vrienden mee.

Het adres is Varsseveldseweg 14 te Lichtenvoorde. Ons magazijn bevind zich achter het pand van makelaar Pillen. (pad rechterzijde)

Tot dan!


Thuis proeven

Lichtenvoorde is voor velen natuurlijk niet naast de deur en daarom hebben we ook een pakket voor thuis gemaakt met een selectie van zes nieuwe wijnen die zaterdag op de proeftafel staan.

De nieuwe jaargang (2023) van de Muskat-Trollinger, de Riesling gutswein van Bürgerspital en de scheurebe van Gröhl

Een Shiraz uit de Pfalz, een verrassend mooie Spätburgunder uit het zuidelijke Württemberg en terug van weggeweest, de Felsenfest Riesling gemaakt door de opvolger van de in 2022 overleden Daniel Vollenweider. Absolute topkwaliteit uit de Moezel!

Thuis-proef-pakket  nu van €82,60 voor €75,95  (vul je bestelling aan tot €95 en betaal geen verzendkosten)


Uit de lucht

Ons assortiment wordt steeds groter en het aantal bestellingen blijft maar groeien. Het gevolg is dat onze webshop piept en kraakt en steeds trager wordt. Daarom zijn we genoodzaakt te verhuizen naar een andere server. Onze beheerder gaat hier vrijdag 26 april mee aan de gang. Deze dag zal onze webwinkel ‘s morgens offline zijn en is het niet mogelijk online wijn te bestellen. Telefonisch kan het uiteraard wel. (0655704568)

We hopen dat na deze verhuizing onze webwinkel wat sneller en stabieler wordt.